Campingvogne

Vi har siden 2000 haft salg af nye vogne fra Knaus fabrikkerne. Vi har stor erfaring i produkter herfra da vi i en årrække har deltaget værkstedskurser på fabrikkerne i Tyskland.

Når du handler hos os er det mere ”værkstedsmanden” du handler med ind ”sælgeren”. Det skal sikre dig den bedste vejledning købet. Samtidig har vi altid afsat en times gennemgang af vognen ved udlevering uden merpris.

Vi klar gøre altid vognene efter en nærmere gennemgang kunden. Vi ønsker ikke at oversælge unødvendige produkter til kunden, men giver gerne en fast pris på senere efter montering, hvis behovet skulle opstå. Det sikre dig, at du handelsøjeblikket ikke står med en beslutning der kan være svær at overskue.

Vi har gennem en årrække kunnet tilbyde vognene leveret fra vores butik i Tyskland. Vi føler at hastigheden og nærværet til kunden har genfundet sit rette niveau. Derfor lægger vi vægt på at servicere vores kunder i et afslappet og ustresset miljø på landejendommen ved Præstø.

Vi koncentrerer os i øjeblikket på brugtvognsmarkedet i mellem klassen. Men har også øje for fremtiden med henblik på at tilbyde nye vogne, i et fornuftigt pris segment.